Last updated 19 November 2010
This is an announcement in Dutch about yearly fund-raising Phonethon by Dutch Section of All-Armenian Fund from 19 to 21 November 2010. Funds raised in Phonethon-2010 will support the renovation of two schools in the villages of northern Armenia.

Armeniëfonds Nederland
Het Schol 17, 7608 DT Almelo
Bank ING 75 43 414 – KvK 4053834

AANKONDIGING
Armeniëfonds Nederland

PHONETHON

Weekend 19-21 november 2010!

Armeniëfonds Nederland heeft afgelopen jaren diverse projecten gerealiseerd in Armenië en Artsach. Het betrof de renovatie van scholen, waterprojecten, gezondheidscentra en huizen voor de slachtoffers van de aardbeving. Dit alles dankzij de bijdragen van u, van onze Nederlandse vrienden en niet te vergeten de bijdrage van de NCDO.

Het laatste project, zoals u zich kunt herinneren, betrof de renovatie van de kraamafdeling van het ziekenhuis in de stad Charentsavan.

Dit project is nog volop in uitvoering. Nu het buitenwerk al verricht is zoals, de vervanging van het dak, de ramen en deuren, kunnen de werkzaamheden en de controle daarop de hele winter non-stop doorgaan. Wij zullen jullie uiteraard t.z.t. op de hoogte houden van de ontwikkelingen en het uiteindelijke resultaat van het project. Hierbij alvast enkele foto’s van het project om een indruk te krijgen.

In het komende jaar zijn we van plan om, naast het afronden van ons huidige project nog twee scholen aan de grens van Georgië volledig in te richten. Scholen die de meest elementaire voorzieningen ontberen. Met onze actie van komend weekend hopen we voldoende middelen te kunnen vergaren om de kinderen op deze twee scholen een menswaardige leeromgeving te bezorgen. Het gaat om een bedrag van 13.000,00 Euro per school. En het gaat vooral om wat zo hard nodig is voor onze kinderen.

Helpt u a.u.b. mee!

U wordt dit weekend gebeld door een team van enthousiaste jongeren die zich geheel vrijwillig inzetten voor de realisatie van deze projecten, voor mensen in nood. Stel ze niet teleur!

U hoeft natuurlijk niet te wachten tot u wordt gebeld, u kunt uw bijdrage nu al overmaken op bankrekening 7543414 t.n.v. Armeniëfonds Nederland, in Almelo

Heeft u een van de Armeense kanalen op uw TV, dan kunt u op donderdag 25 november de hele dag het jaarlijkse telethon-programma van het All-Armenian Fund bekijken. Heeft u al een bijdrage overgemaakt op het bovengenoemde rekeningnummer van Armeniëfonds of reeds een toezegging gedaan, dan wordt dat bekend gemaakt tijdens de uitzending.

Alvast bedankt voor uw medewerking!

Met vriendelijke groeten,
ARMENIËFONDS NEDERLAND

Kraamafdeling van het ziekenhuis in Charentsavan

Back to Top