Last updated 15 November 2011
This is an announcement in Dutch and Armenian about yearly fundraising Phonethon by Dutch Section of All-Armenian Fund from 18 to 20 November 2011. Funds raised in Phonethon-2011 will support the construction of potable water internal distribution network of Harav village in Askeran region of Nagorno Karabagh.

Nederlands     Հայերենով

• Oproep aan Armeniërs van Nederland
Կոչ Հոլանդահայությանը

You can also see (Dutch and Armenian) and discuss this topic at Holandahay Forum


Armeniëfonds Nederland
Het Schol 17, 7608 DT Almelo
Bank ING 75 43 414 – KvK 4053834

PHONETHON 2011
Weekend 18-20 november 2011!

Het is weer november, de maand waarin de jaarlijkse fondsenwerving van het Armeniëfonds plaatsvindt. De fondsenwerving vindt plaats ten behoeve van de wederopbouw van Armenië en Artsach.

Dit jaar is de fondsenwerving van het Armeniëfonds speciaal gericht op het oplossen van het waterprobleem van Artsach, om zo water te geven, leven te schenken aan de dappere bevolking van N. Karabach.

In dit kader heeft het Armeniëfonds Nederland de verantwoordelijkheid op zich genomen voor het aanleggen van een waterdistributienet in het dorp Harav, dat ligt in de regio Askeran van Republiek N. Karabach. Voor dit project is ongeveer € 100.000,00 nodig.

Dit bedrag moeten we bij elkaar zien te brengen en dat kan alleen met medewerking van een ieder van ons.

Op 18- 20 november a.s. zal onze telefoonactie “PHONETHON 2011″ worden gehouden. Op die dagen zullen onze vrijwilligers telefonisch contact opnemen met u, ze zullen u verzoeken om een bijdrage te leveren aan de realisatie van dit project, dat van levensbelang is.

Wij hopen en rekenen op uw gulle bijdrage. U kunt uw financiële bijdrage ook direct overmaken op rekeningnummer 7543414 van het Armeniëfonds.

Dank voor uw bijdrage,

Noebar Sepojan Sipaan
voorzitter

Back to Top


Gezamenlijke oproep aan de Armeense gemeenschap van Nederland

Beste medelanders,

Hayastan All-Armenian Fund is in het leven geroepen met de missie de mogelijkheden van Armeniërs overal in de wereld coördinerend in te zetten voor de wederopbouw van Armenië en Artsach.

Het primaire doel van de fondsenwerving van Armeniëfonds dit jaar is het bieden van een oplossing voor het drinkwaterprobleem van de dappere bevolking van Artsach.

In Nederland zal de Phonethon plaatsvinden in de periode van 18 tot 20 november a.s. onder het motto Geef Water – Schenk Leven.

Op die dagen zal een tiental jongeren, via de telefoon, in contact treden met alle Armeense huishoudens in Nederland met het verzoek om een bijdrage te willen leveren aan de oplossing van het waterprobleem van Artsach. Meer concreet: om bij te dragen aan het project interne waterdistributienet van het dorpje Harav, dat ligt in de regio Askeran van Nagorno Karabach.

Van harte willen we de bevolking van Harav alle steun bieden. Daarom staan we het Armeniëfonds gaarne bij en roepen hierbij ieder lid van onze gemeenschap op om met een gul bedrag bij te dragen aan de financiering van de aanleg van het waterdistributienet van Harav zodat de inwoners van dit dorp een menswaardig leven kunnen lijden, want water is leven!

Alvast bedank.

Ambassade van de Republiek Armenië in Nederland
Gedelegeerde van Catholicos van Alle Armeniërs in West Europa, de plaatsvervanger in de Benelux
Federatie Armeense Organisaties in Nederland (FAON)
ARF Dashnagtsutyun – Nederland
Armeense Algemene Liefdadigheid Vereniging (AGBU-Holland)

Back to Top


Հոլանդիայի Հայաստան Համահայկական Հիմնադրամ
Het Schol 17, 7608 DT Almelo
Bank ING 75 43 414 – KvK 4053834

ՀԵՌԱԽՈՍԱՄԱՐԱԹՈՆ 2011
2011 թ. նոյեմբերի 18-ից 20-ը

Կրկին նոյեմբերն է և կրկին Հայաստան Համահայկական Հիմնադրամի տարեկան հանգանակության ժամանակը, հանգանակություն հանուն Հայկական մեր երկու պետությունների գոյացման ու զորացման:

Այս տարվա մեր հանգանակության առաջնահերթ նպատակն է ջուր մատակարարել Արցախին, ջրելով արմատները, կյանք պարգևել քաջարի ղարաբաղցուն:

Այս ծիրի մեջ, Հիմնադրամի Հոլանդիայի մասնաճյուղը իր վրա է վերցրել Ասքերանի շրջանի ՀԱՐԱՎ գյուղի ջրամատակարարման ցանցի կառուցման նախագիծը, որի իրագործման համար հարկավոր է մոտ հարյուր հազար եվրո:

Այս գումարը պետք է հավաքենք, և կարող ենք հավաքել միայն մեր բոլորի միասնական ջանքերով:

Նոյեմբերի 18-ից 20-ը կայանալիք հեռախոսամարաթոնի ընթացքում մենք կդիմենք ձեզ, խնդրելով ձեր աջակցությունը և նյութական մասնակցությունը: Հույս ունենք, որ դուք կլինեք առատաձեռն: Ձեր փոխանցումները կարող եք արդեն իսկ կատարել վերը նշված Հիմնադրամի հոլանդական մասնաճյուղի բանքային հաշվին:

Շնորհակալություն:

Նուպար Սեփոյան Սիփան
ատենապետ

Back to Top


Միասնական կոչ հոլանդահայությանը

Սիրելի հայրենակիցներ,

Հայաստան Համահայկական Հիմնադրամը կոչված է համայն հայության հնարավորությունները համատեղելով ծառայեցնել Հայաստանի ու Արցախի վերականգնմանը:

Հիմնադրամի այս տարվա հանգանակության առաջնային նպատակն է լուծում տալ Արցախի խիզախ ժողովրդի ջրամատակարարման անհետաձգելի խնդրին:
«Ջուր Տուր, Կյանք Պարգևիր» նշանաբանով հեռախոսամարաթոնը Հոլանդիայում տեղի կունենա ս.թ. նոյեմբերի 18-ից 20-ը:

Այդ օրերի ընթացքում տասնյակ երիտասարդներ կզանգահարեն հոլանդահայ մեր հայրենակիցներին, խնդրելով յուրաքանչյուրիս օժանդակությունը` Արցախի բնակիչներին ապահովել խմելու ջրով: Ավելի ճշգրիտ` հավաքված գումարով կկարողանանք իրագործել Լեռնային Ղարաբաղի Հանրապետության Ասքերանի շրջանի Հարավ գյուղի ջրամատակարարման ներքին ցանցի կառուցումը:

Սրտանց սատարելով Հարավի մեր քույրերին ու եղբայրներին և սիրով աջակցելով Հիմնադրամին, այս գրությամբ դիմում ենք հոլանդահայ համայնքի յուրաքանչյուր անդամին, խնդրելով նյութական ներդրումով նպաստել այս նախագծի իրագործմանը, որպեսզի Հարավի բնակչությունը ունենա մարդավայել կյանք, քանզի ջուրը կյանք է:

Շնորհակալություն ձեր մասնակցության համար:

Հայաստանի Հանրապետության Դեսպանություն Հոլանդիայում
Արևմտյան Եվրոպայի Հայրապետական Պատվիրակություն, Բենելյուքսի Փոխանորդ
Հոլանդահայ կազմակերպությունների ֆեդերացիա (FAON)
Հ. Յ. Դաշնակցության Հոլանդիայի տեղական մարմին
Հայ Բարեգործական Ընդհանուր Միություն- Հոլանդիա

Back to Top